divendres, 15 de juny del 2018

Emissió especial DIA DE LA MÚSICA

 Per tancar els programes de ràdio Annexa d'aquest curs , avui, dia 15 de juny ,hem fet una sessió especial al gimnàs oberta a tots els  alumnes de l'escola  .
El darrer grup de tècnics i locutors de sisè d'aquest curs ens han llegit les notícies, els aniversaris i algunes de les seccions habituals de l' emissora.




Per celebrat  també el DIA DE LA MÚSICA  hem tingut unes actuacions musicals en directe molt especials . Els nens i nens de la Classe de l' Scala ens han cantat un fragment de  "Va pensiero" , de l' òpera Nabucco , de Verdi.


Un grup de nenes de quart , la Roser, la Gràcia , la Jana i la Rita ens han tocat " Oh , when the saints " amb dues violes, una guitarra i una flauta travessera .




La Sherly de cinquè ha posat un toc de música actual i en ha interpretat al piano  " Faded" d 'Alan Walker



I la darrera actuació en directe ha estat un grup SORPRESA que havia preparat una versió de "La vall del riu vermell " especialment dedicada a tots els nois i noies de sisè  ,  Els coneixeu?



La sonoritat no és molt bona en el vídeo , si voleu apreciar millor la lletra de la cançó  i saber tot el que ha passat en aquesta sessió especial d'emissora us recomanem que l'escolteu el programa sencer, 
Aquí el teniu , esperem que us agradi!



Salut i molta ràdio !



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada